Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 december 2014

Så var helgen slut

Eller iaf i det närmaste. Kvällen var trevlig med mycket prat och en del skratt. Första gången hos denna granne och ytterligare ett par med hus i området var där. De hade dock lite otur med sitt. Efter att ha köpt och renoverat klart så brann det några veckor efteråt. Skorstensbrand 3 veckor efter att den blev godkänd.... Ska få det tillbaka framåt senvintern nästa år.


Blev en inte allt för sen kväll. och en tidig morgon idag. Vaknade rätt tidigt låg dock och drog mig en stund. Var tvungen att klura ut om jag skulle renbädda idag eller nästa helg. Det blev i morse, Så fort upp, rev ut alla lakanen osv, in med i tvättmaskinen och så bädda rent med annat. Packa väskorna, vattna blommorna, byta från tvättmaskin till torktumlare, vattna buskarna, springa över med present till en annan granne (fyller år på tisdag), hem, vika tvätten, bära ut all packning till bilen, springa tillbaka till grannen för en snabb fika osv.


Klockan 13,30 lämnade jag huset. Var och fick tillbaka lite pengar från ICA. Gick så väldans bra att få det fixat. Sen var det en tur till syrran och hennes familj. Emma ringde och efterlyste mig i veckan som var. Den nya kissen var väldans kelig. Därifrån en snabb vända hos min äldsta lillebror för att därefter åka till lägenheten. Har möte tidigt i morgon.


Idag var inte lägenheten kall alls. Har hållit samma temperatur som när jag lämnade den. Mycket behagligare att återvända till. Nu behöver jag bara förbereda morgondagen samt vad som ska med på tisdagens utflykt. Lika bra att göra det sista rycket.

2 kommentarer: