Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 december 2014

Något som inte stämmer

Har ju belagt mig med okynnesköpstopp. Igår skulle bilen servas. Hade lovat en kollega att handla två ljusnät för de var slut i Växjö men fanns i Kalmar. Tyckte att det var en lämplig uppgift att göra medan de höll på med bilen. Jag tänkte mig att gå i ena riktningen och ta bussen i den andra. Så skulle det nog bli lagom.

När jag väl lämnar in bilen erbjuder de lånebil. Hmm tackade ja. Detta innebar att kollegans ljusnät, ljusslingan maken ville ha, present till grannen som fyller år nästa vecka samt sådana där block som man tänder brasan med - var inköpt på en dryg timme. Hmm vad att göra? Ett varv på blomsterlandet. och så hade det gått ca 20 min.....


Vad gör man sen då? De skulle ju ringa när den var klar. Tog ett varv på Mio. Har ett presentkort som snart går ut. Har ännu inte hittat något. Gjorde det inte igår heller. Hittar inte ens något jag vill ha! Jag som alltid brukar hitta en massa som kan vara bra att ha hittar ingenting.

Till slut åkte jag bort till serviceverkstan ändå. Hade urtråkigt! Bilen var precis klar. Så det var bara att byta bil och åka hemåt. Orkade inte ens handla mat. Det gjorde vi när maken kom hem. Lovade honom en julskinka som ICA tog betalt två gånger för. Måste åka dit och be att få betala den bara en gång. Jag äter INTE ens skinka!! Så inte tänker jag betala dubbelt för den.


Nu ska maten fixas till. Ska till en annan granne ikväll. Är bjuden på uppgraderad fika. Dvs gröt och glögg. Ska bli trevligt men behöver lite mat innan dess. Lika bra att sätta fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar