Öland

Öland
Solnedgång

måndag 15 december 2014

inte blev det som tänkt iaf

Har haft en dag som det känns som om den har gått i 130 mest hela dagen. Nåja det blir en likadan till i morgon. Förhoppningsvis så visar det sig i slutänden att det blev något vettigt av denna dag också.


Dock har jag iaf gjort en god gärning idag. Var och hälsade på en kompis här i Alvesta. Blev bjuden på en kopp te. Hade fått massor av tilltugg också om jag bara hade tackat ja. Men jag var mätt och det är trevligare att dricka te med sällskap.


Familjen hade varit på semester och semesterbilderna hade de inte lyckats med så pass som de hade önskat. Nu kan jag inte trolla men jag lyckades iaf rädda en del åt dem. Samt ljusa upp andra så merparten ser man iaf vad de förställer. Passade på att beskära en del av dem också.

Nu är det sängen som gäller. Som jag skrev i början av detta inlägg, morgondagen börjar tidigt och håller på länge. Med lite tur hinner jag kanske in till Växjö för att köpa en julklapp eller två. Men jag ska orka också. Annars får det bli senare i veckan. På vägen hem på fredag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar