Öland

Öland
Solnedgång

fredag 19 december 2014

Så var det fredag

En dag som jag har sett fram emot denna veckan. Inte så att det inte är roligt att jobba men efter att ha jobbat mellan 7,30 och mellan 17 och 18:30 nästan hela veckan är det rätt skönt att få vila ett par dagar. Fast lite hinner man med iaf.


Har tex fått ihop nästan hela julklappssäcken. Maken har en kvar att handla och jag har en. Sen är den klar. Vi har även en hög på golvet. Där saknas det några fler men tre till är inköpta men inte inslagna.  Dock tror jag att det bara ska vara en till att köpa in.


Nästan all mat är nu inköpt. Saknar mina morötter, lite grädde och potatis sen ska det vara klart. Frukten ska också köpas in. Den vågar jag dock inte köpa förrän tisdag. Den lär vara slut till onsdag annars. Fast den risken finns iaf. Eller så kommer den att bli kvar tills den ska kastas. Godiset är också redan inköpt. En större utmaning att få ha kvar tills det är jul. Blir dock ingen knäck. Maken säger att han inte ska äta och skulle jag göra iaf så blir det för mycket för både tänder och mage.


Två arbetsdagar kvar. Tanken från början var att vara ledig. Men det blev inte så. Å andra sidan är det sedan fixat oavsett. Tänker dock låta det bli två lite lugnare dagar. Tror jag.


Blivit lite si och så med sömnen denna veckan så nu tänker jag slå ihop datorn, släcka lampan och försöka sova. Vi ska se om vi inte kan köpa de sista klapparna i morgon. Men det återstår att se om det går. Fast det hade varit skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar