Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 oktober 2014

Lördag förmiddag

Igår hann vi med en hel del på förmiddagen och fram till runt 15. Maken for iväg och hängde på hänglåset till Byggmax. Själv låg jag kvar och sov. Var riktigt skönt kan jag tala om. Dock fick jag skynda upp när maken kom tillbaka. En snabb frukost och i med första maskinen tvätt. Däreffter ut och bära sten.


Började med att förbereda sten så det hela tiden fanns tillgängligt. Då jag inte kände för att stå stilla och makens dotter kom ut och hjälpte till att bära sten, kunde jag börja hämta sand också. Gick en anings snabbare. Dock ansåg sig maken behöva en paus när vi väl hade fått upp farten.


Makens dotter behövde lift in till Köpingsvik. På skämt sa jag till maken att jag hoppades att alla framburna stenar skulle vara lagda tills jag var tillbaka. (Att det tog ca 12 min fram och tillbaka tog jag inte så hårt på.) Vilken fart han fick när jag kom tillbaka.


Själv smet jag in och bytte tvätt i maskinen. Vid 15 var samtliga hemtagna stenar lagda på sin plats. Enligt maken saknades 150 plattor. Själv fick jag det till 104 plattor. En viss skillnad. Han räknade med att det behövdes en halv sten i var ände för var rad. När det behövs endast en halv. Blev en anings färre.


Maken for iväg och hämtade mer sten och jag fick gå in och fixa middag. Tvätten kunde jag också avsluta. Passade på att vila lite också. Kan inte orka hur mycket som helst.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar