Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 7 oktober 2014

En lång avkopplande lördag

Det fick jag i lördags. Jag hade klipptid i Kalmar i lördags fm. Medan jag blev klippt, passade maken på att köpa så mycket marksten som bil och kärra fick ta. När jag var klar och skulle betala så stod maken jämte. Det kan man kalla timing!


Därefter tillbaka till huset, slängde i en tvätt och körde igång, förberedde smoothies, åkte till Borgholm och handlade, maken stannade hemma och skulle börja förbereda för plattläggning. Handlade lite mer än tänk men smart. När jag ifrån affären så sålde de lotter. Hmm kunde inte riktigt motstå så jag ilade iväg med matvarorna till bilen och gick tillbaka och köpte tre. Mycket kaffe osv var det som priser men jag hoppades på en lågvinst och lite choklad för det hade jag inte köpt någon. Vann högsta vinsten! Ett spann med diverse i.


Tillbaka till huset, maken hade börjat lägga plattor så jag gick in och förberedde maten. Skulle få gäst efter 13. Vi skulle fika först men jag tänkte bjuda på gryta och den brukar bli bäst om den får koka ihop sig länge. Den fick koka ihop i ca 4 timmar.... Tar ju en stund att fixa grönsaker osv. Till detta bjöd jag på potatisgratäng.


Mellan fikat och maten tog vi en tur in till Borgholm. Vandrade runt i någon timme. Mest vid hamnområdet. Väldigt vacker dag och inte alls kall. för trots allt är det nu oktober men vi gick med jackorna i handen. Fanns faktiskt någon mer affär än jag trodde öppen. Gick in i en och konstaterade att vi skulle ha handlat mer när vi var i Staterna. Jisses vilka priser det är här hemma!


Tillbaka till huset. Bjöd på mat och sedan satt vi och pratade till efter midnatt. Tur det var söndag dagen efter annars hade det varit jobbigt att jobba. Nästa gång vi träffas så blir det hos henne. Frågan är när vi kan hitta en gemensam ledighet. Vi tendera båda att ha alldeles för mycket i våra kalendrar... I värsta fall så tar vi julen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar