Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 oktober 2014

En seg söndag

I söndags var jag helt värkbruten och lyckades aldrig få någon riktig fart på dagen. Maken började iaf att dela på stenarna. Tog två innan han kom på hur han skulle göra utan att förstöra halva stenen. Han tyckte jag skulle hålla honom sällskap. Det är rätt trist en halv regnig dag att bara vara ute utan att göra något.

Maken var minst lika sliten som jag.
Så trots höjdskräck lyckades jag att tömma hängrännan på det mesta av löven. Och håller tummarna att maken tar bort resten till jag är tillbaka. Gillar inte höjder. Sen har vi ytterligare en vinkel där det samlas löv. Maken får gärna ta den också.


Maken hade vinkelslip men inga bra klingor att kapa med så efter några stenar så fick han ge upp. Hittade dock en bättre sort på några ställen men han ska börja med att testa dem som finns närmast hans jobb. Så är vädret ok kanske vi kan hinna en del till i helgen. Hade varit rätt skönt om vi hade kunnat bli helt klara. Dock fyller syrran år på lördag så ska vi fira henne då, lär vi inte bli klara. 


Så här långt hann vi dock. Nu är bara resten kvar. Dvs en hög med halva stenar, sen ska vi ha en halvmeter med singel för att avsluta med en bräda. Detta för att stenarna och gruset inte ska hamna i gräsmattan....











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar