Öland

Öland
Solnedgång

måndag 4 december 2017

Yes!!!

Nu har jag bara 1,5 jobb att sköta. Jag kom lite väl sent i säng igår kväll. Eller i säng kom jag men det tog tid innan jag somnade. Blev en anings segt i morse men jag var uppe och klar hyfsat ok. Det var tillräckligt kallt för att man skulle gå rejält fort för att hålla värmen och så var jag i tid till jobbet. Måste dock ha varit tröttare än jag trodde. För väl på plats så upptäcker jag att matlådan är kvar hemma.


Chefen är nu åter på plats. Och han har fått en snabb genomgång av mig vad som har hänt och kollegorna har sedan fyllt på. Jag har dock varit snäll och sparat alla strategiska beslut tills han kom idag. Hade dock gjort en aning mer av annat som han inte hade trott att jag skulle göra. Han fick även förslag på hur han kunde lösa ett litet dilemma som hans chef gav honom med kort ramförhållning. Verkar som att det blir taget.


Tänkte jag skulle gå hem i tid nu när chefen var tillbaka. Jag var sist i korridoren hem. Och då har vi ändå minst 4 som brukar vara värre än jag på att jobba länge. Det var inte varmare på vägen hem så det gick också rätt fort. Kunde iofs ha tagit bilen men då hade jag behövt skrapa den och det kände jag inte för. Väl hemma blev det lite att äta. Var ju smart nog att köpa pålägg osv igår. Passade även på att tina innan jag tog på mig och gick ut igen.


Dagens kvällspromenad fick bokstavligen se till att bära frukt. Iaf på vägen hem. Råkade visst äta upp frukten jag köpte igår så jag behövde fylla på. Rätt gott med en frukt på fm och en på em. Dagen känns inte riktigt lika tung och lång då. Skulle egentligen behövt dammsuga lite till men det orkade jag inte. Maken pratade lite om att komma i morgon. Då kan han få äran att dammsuga resten av lägenheten. Annars får jag göra det själv när jag kommer hem i morgon.


Nu ska det sista förberedas så det går lätt och fort att bli klar i morgon. Tänkte försöka sova lite längre då om jag klarar det. Är en aning täppt och igenkorkad så det är lite tungt att andas. Sen skulle det inte göra något om jag hann vattna blommorna också innan jag smiter till jobbet. Men först sova en runda eller två. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar