Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 12 december 2017

Dags att förbereda sig.

Nacken är bättre så i morgon blir det till att jobba. Bra är den inte men jag hoppas den håller till fredag nästa vecka. Hade ställt klockan i morse för ville jag ta mig till lägenheten hade jag inte många bussar att välja på om jag skulle hinna göra något där. Fick bli bussen före 10. Har en dryg halvtimme att gå för att ta mig till bussen också. (Tänker inte nämna att det regnade hela den promenaden.)


Dock var det bussbyte som varken nämndes när biljetten köptes eller i tidtabellen. Blev lite bråttom då. Hade tagit av mig min blöta jacka. Väl framme för byte till tåg hade jag ytterligare en stund att fördriva (i regn). Blev en aning längre tid än från början tänkt men jag hann med lite varm choklad och annat. Förutom då att bli blöt igen. Dock hann jackan torka på tåget.


Väl framme var det till att packa jobbdatorn och lite annat som skulle med till jobbet. Fick skjuts dit och fick ihop två rapporter samt dem skickade. Innan hann jag dock till Växjö. Behöver lite mer kontakter hemma. Hade inte allt som behövdes men tillräckligt för att avlasta ett par rum iaf. Skulle ha köpt bröd och pålägg också. Det försvann dock ur minnet fortare än det kom dit. Hittade en snabbrätt som påminde om varma koppen hemma. Är ibland det vidrigast jag har ätit på väldigt länge. Kan dock inte bestämma mig om det var värre än havregrynsgröt eller ej. Lär inte bli fler men mätt blev jag. Har en kvar men den lär inte jag äta. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar