Öland

Öland
Solnedgång

måndag 18 december 2017

Poff och borta var den,

Hela helgen bara försvann. Eller egentligen allt från det jag kom upp i fredags. Lång fredag som var längre än normalt. En del ärenden på vägen hem och man var hemma till läggdags typ. Eller jo jag hann köra en maskin tvätt och plocka lite samt göra en att göra lista innan fredagen var över.


Sov lite väl länge på lördagen men kom upp. Fick sängen renbäddad, sista maskinen tvätt gjord, en runda till Borgholm där en julklapp hittades. (Eller hittades, jag fick allt betala för den.) Hem slog in alla julklapparna som fanns hemma. Fick ner de sista lådorna från vinden, tömde dem, fick upp de kartonger som stod nere och var tomma. Blev middag i Borgholm för jag orkade inte laga mat. Sen var lördagen försvunnen.


Söndagen kom jag upp en aning tidigare. Fick blommorna vattnade, en runda i Borgholm och hittade julklapp till gubben, hem slog in den. Hade maken till att laga mat. Packade mina väskor och runt halv fyra övergav jag maken och började färden mot jobbet. Ett stopp i Kalmar för att köpa in lite förvaring. Ett stopp i Nybro för lite bensin och därefter raka spåret till jobbet. Hann jobba 1,5 timmar innan jag var tvungen att ge upp.


Packade upp 3 väskor och förberedde denna dag innan jag gav upp av trötthet och slocknade. Vaknade ett par gånger i natt eller så drömde jag att jag gjorde det. Tog det lugnt i morse och var lite senare än normalt. Vart dagen på jobbet tog vägen har jag inte en susning om. Rätt var det var så skulle jag ha gått hem om det hade varit rätt. Har dock fixat gemensam lunch på torsdag, fått veta vad årets lönepåslag blev. (Dessutom var det mer än avtalet.) Och inte minst sista mastodont filen är klar!


Får även gå hem på fredag till lunch. Frågan är hur tidigt man kan ta lunch? Halv elva? Eller ännu tidigare? Tidig kommer den att bli iaf. Nu ska tänderna borstas, kläder plockas fram och jag ska sova. I morgon behöver jag gå hem i tid och tom flexa tidigare för dottern kommer 16,22. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar