Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 21 december 2017

Varför bara göra lite?

När man kan göra mängder samtidigt?? I måndags var det förberedelser. I tisdags och onsdags var det miljörevision + att vi fick resultatet av brister inför nästa kvalitetssystemet. Enkelt sagt lär vi inte bli arbetslösa pga arbetsbrist iaf! Utöver detta en riskanalys över samtliga leverantörer och dra riktlinjerna  för nästa års leverantörsrevisioner. (Behöver göra detsamma för våra interna processrevisioner.) En akut insatt processrevision. Planera och se till att genomföra en avdelningsaktivitet för avdelningen. Få till 3 sorteringar, 1 extra order för åtgärder av bitar som legat för länge på hyllan.Osv. Tack och lov har jag en hel del bra kollegor som hjälper till.


Dottern kom i tisdags. Så se till att hon fick sträcka på benen, fick mat, fick ompackat för ett par dagar hos kompis (jag har ju ändå jobbat och så kul är inte lägenheten) samt kom iväg till kompisen väldigt tidigt igår morse. Förberett allt jag vill ha med hem till huset över jul. fixat mat, disk osv. i både går och idag. Har hunnit plocka ihop en påse med div småplock som varken gör nytta eller någon glad. Det hamnade i soporna. Ska villigt erkänna att en del var rent skräp när man synade det närmare. Promenad har jag också hunnit med även om jag gärna hade haft några steg till idag men det orkade jag inte. Vaknade för övrigt redan 02,18 och kunde inte somna om i morse.


Nu återstår att slå en signal till maken som övergav mig i tisdags. Var något med att sotaren inte kan samordna området så vi grannar kan hjälpas åt. Varför ta alla på samma gång när man kan ta en i taget. Sen är det till att sova i kvadrat. Har ju inget ledigt denna julen men får att sluta till lunch i morgon. Och att den kan ev inträffa redan straxt efter 9. Håll tummarna!! God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar