Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 6 december 2017

En repris eller något

Har inte hunnit med så mycket idag. Eller jag kom upp och liftade med maken till jobbet och var där typ 30-45 min tidigare än vanligt. Men den tiden försvann den också. Nacken gör fortfarande ont så kollega körde mig till leverantör så vi kunde få den ett par babystep närmare en lösning. Fick bli lunch i farten på vägen tillbaka.


Sen skulle jag smita lite tidigare var planen så klockan blev väl 17 idag också innan jag var utanför dörren. Men jag har fått en del gjort som jag inte hade räknat med. Inklusive fått löfte om hjälp med ett par leverantörer nära huvudkontoret. De kör mitt jobb där och jag slipper vara iväg över en vecka. (Å andra sidan måste jag vara klar med ytterligare en stor fil till onsdag.) Så nu kanske det kan bli bara vanliga fulla dagar fram till jul.


Det har regnat av och till under dagen. Därav att jag liftade med maken i morse. På vägen hem regnade det ett sånt där hopplöst fint regn som gör att regnskydd är onödigt och utan blir man väl fuktig. Men inte värre än man stod ut. Väl hemma var det till att äta och vila lite före promenad. Maken följde med. Själv funderade jag på om jag kanske skulle ha dammsugit istället. Men det hade maken gjort innan jag kom hem. Nu är det bara badrummet som skulle behöva lite omsorg. Det får dock vänta tills nacken är bättre.


Annars har jag inte gjort mycket alls. Hinner liksom inget mer om dagarna i veckorna. Nu återstår att krypa ner i sängen för allt jag behöver ha med mig eller på mig i morgon ligger framlagt och väntar så jag kan sova in i det längst om nacken tillåter. Tycker nog att den borde ge sig snart. Får väl se vem som är envisast till slut. Nacken eller jag. Dock börjar det kännas som om smärtan breder ut sig och neråt ryggen. Nåja får bli morgondagens bekymmer. Dags att sova. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar