Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 5 december 2017

Det får lov att gå

Sover inte så bra. Eller mer exakt sover väldigt bra tills jag rör på huvudet för då vaknar jag. Det är bara det att jag rör mig en hel del under nätterna har jag märkt. Därav en aning seg när jag vaknade i  morse. Nyttjade en kvart av min flex. Hade en plan på att nyttja ännu mer i andra änden. Tror jag ska sluta planera. För det blev bara 45 min extra i stället. Dock talade jag om att jag tänkte gå tidigare. Har hunnit med att göra1,5 rapport till HQ, hunnit lugna 1 leverantör och oroa 2. Det där med att ha 3 chefer som vill åt olika håll är inte helt simpelt.


Under de närmaste 2 veckorna ska jag helst fixa problem hos en leverantör som i andra änden irriterar en kund. Besöka 2 leverantörer på kort avstånd från huvudkontoret i Italien. (Kanske kan få dem att åka istället? Har ingen lust att köra bil i Italien eller Frankrike med denna nacken. Inte annars heller för den delen. Tycker trots allt om mitt liv.) Reda ut iaf 4 inköpsärenden. En GAP analys i två dagar inför IATF. Fixa färdigt den halva rapporten samt en till. Hjälpa till med förberedelserna inför miljörevisionen veckan därpå. Någon som vill byta? För jag får inte ihop den ekvationen.


Nåväl det gick bra att gå hem från jobbet. Molnen var väl låga både till jobbet och från det. En aning fuktigt med andra ord men blev iaf inte dyngsur. Blev till att äta lite snabbt innan det var dags att hämta maken vid tåget. Lurade honom till att gå ett varv innan vi gick hem. Behöver egentligen fel steg men det gör för ont i nacken så det får vara tills den blir bättre. Får ju ändå ihop dryga 15000steg om dagen.


Väl hemma har jag tom tittat på tv. Allt annat gör ju ont. Nu är allt förberett inför morgondagen, tänderna borstade och jag behöver bara slå ihop datorn. Tror det är lika bra att göra det med en gång. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar