Öland

Öland
Solnedgång

söndag 19 februari 2017

Poff - vecka 7 borta

Åter en lat slö dag som jag inte vet varken vad jag gjorde eller vart den tog vägen. Jag vet att jag iaf har bäddat rent i sängen, tvättade sängkläderna och nyttjar dem igen. Jag har tagit maken med mig och gått några km även om jag hade velat gå betydligt mer. Men det fanns det ingen tid till. Blommorna fick sitt, fåglarna likaså. Fast jag hade nog kunnat fyllt på mer solrosfrö innan vi åkte. Men jag fyllde på rejält med talgbollar igår så de lär överleva iaf.


Jag har hämtat paket. Köpte en triss (som jag inte vann något på) och spelat lite på annat spel. Nu hoppas jag på bättre tur på fredag. Jag hade maken till att fixa middagen medan jag plockade med annat. Jag har både packat och packat upp min väska. För första gången på väldigt länge har jag haft chaufför. Dvs maken körde. Hunnit att prata med dottern men hon gäspade så mycket att jag höll på att somna.


Årets semla är inköpt och uppäten. Fast det beror mest på att den egentligen var till grannen men han missade makens inbjudan och jag är för snål för att slänga. Iaf när jag betalade den. Armbandet är laddat och kläder inför morgondagen framlagda. Tror allt är gjort som skulle göras idag. Det enda som återstår är att släcka lampan och sova. Så jag gör det nu. Då är jag kanske piggare i morgon och huvudvärken är borta? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar