Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 9 februari 2017

Hinner ingenting!

Vaknade och var skit trött. Och en del till. Var dock uppe när jag skulle och kom iväg. Men jag struntade i att bädda sängen innan jag gick. Och var tidigare på jobbet än igår. Alltid något. Snöade när jag kom ut och skulle gå. Fortsatte ända till lunch. Ett sakta stilla snöfall som har gett några cm eller så. Tillräckligt för att bli blöt om fötterna när man har gympadojjorna vilket jag har. Men de är bättre att gå i än stövlarna.


Ytterligare en dag när man springer mer och fortare än man borde behöva. Hinner ändå inte. När det börjar bli så pass lugnt att man bara kan ta och titta på sånt som borde vara klart nu, ja då är klockan dags att gå hem. Får väl se vad chefen tycker om det i morgon när vi ska ha möte om en del av det. Nåväl, jag kan ta datorn med hem och jobba över i helgen. För det är enda chansen. Och även jag vet att jag behöver vara klar med alla förberedelser senast fredag nästa vecka så jag kan gå igenom det med ledningen typ fredag.


Tror klockan var runt 17 idag också när jag stämplade ut och gick hem. Fast idag gick jag inte hem först utan tog bilen till Växjö och gick runt i en timma innan jag körde tillbaka bilen till jobbet och gick hem. Hade säkert kunnat gått lite till men klockan var 20,20 när jag klev genom dörren. Bara att äta lite, dammsuga lite snabbt och sedan ta disken. Satt och slöade en stund framför datorn också. Orkade inte packa också med en gång.


Nu ska jag försöka sova lite. Och så hoppas jag att mötet med chefen går undan så jag kan få åka hem fyra iaf. Det vore rätt skönt men det lär jag få upptäcka. Men kvart över fyra stämplar jag ut i vilket fall som helst. Funderar även på att smita hem på lunchen och hämta väskan så jag kan köra med en gång när jag väl slutar. Men det lär väl skita sig det också. Måtte de hitta en kvalitetschef snart. Sova var det. God natt.

2 kommentarer:

  1. Låter ju helt orimligt att du ska hinna med 2 personers jobb!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nja, har en chef som ser till att de inte kör slut helt på mig och då har även han två jobb för tillfället....

      Radera