Öland

Öland
Solnedgång

fredag 17 februari 2017

Nu får det snart lugna sig lite

Vaknade en bra stund innan klockan i morse. Kunde inte riktigt komma till ro och somna om. Låg dock kvar så länge jag klarade av det. Det slutade med att jag hade väskan packad, disken diskad osv och kom ändå iväg till jobbet 10 min före normala dagar. Blev en aning längre runda till jobbet än vanligt. Vilket inte gjorde så ont.


Som vanligt har man 10 saker som helst ska vara lösta innan jag får all info om dem. De som skriker högst brukar vara de som vet mest men delger minst av någon anledning. För hade man fått den infon hade man kunnat gjort mer tidigare och de hade inte behövt skrika så högt. När jag åkte hem så var inte mycket löst men situationen iaf klar. Det kommer dock att krävas en hel del insatser på måndag. Men all känd information är nu delade med de som behöver.


Tycker nog att det kan lugna sig lite så man hinner bli klar med lite och kan få tid att jobba förebyggande. Vilket jag också behöver göra om det ska bli bra längre fram. Nå väl när maken messade och frågade om jag ville bli hämtad gav jag upp och svarade ja. Smet alltså 2 min före idag. Till lägenheten och hämtade packningen och sedan hemåt.


Blev bara några stopp på vägen hem. Maken ville bli avsläppt i Borgholm för att hämta sin bil. Passade på att ta ett mycket litet varv när jag ändå var där. Sen stannade jag till affären och fyllde en kasse. Skulle bara ha mjölk och bröd. Fattar inte hur en hel kasse kan bli full av det. Och varför det allt måste kosta minst ett par hundra varje gång man går genom dörren där. Nåja vi behöver inte vara hungriga denna helgen heller.


Hem och tömma bilen, packa upp, köra igång första maskinen tvätt och sedan gå ut och gå. Nu är den klar och nästa förberedd men den kör jag inte förrän i morgon. Men först ska jag sova länge. Sen ska jag promenera riktigt långt. Men först ska jag kanske lägga mig? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar