Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 15 februari 2017

Då var man hel igen.....

Idag var jag vaken i god tid. Hann fixa allt utom dammsugningen innan jobbet. Trodde inte att grannarna skulle uppskatta om jag dammsög runt 05 eller 06. Förberedde allt som gick. Slängde sopor osv. Sen gick jag till jobbet. Var där på pricken. Sen har dagen bara rusat iväg. Hade två sysslor jag behövde göra innan dagens besök dök upp. Lika bra att fixa på en gång. Det var väl ok. Glömde dock att byta skor till skyddsskorna upptäckte jag en timma senare.


Lika fint ute idag som igår. Ser man till att hålla sig i solen är det riktigt behagligt också. Värre i skuggan eller där det ev blåser. Blev en tur runt bygget på utsidan direkt efter lunchen. Nästan synd att gå in igen. Då maken skulle komma med tåget och jag skulle ha bilen med hem så skulle det inte bli några steg att tala om idag. Med andra ord stämplade jag även ut prick och tog bilen hem. Den ska maken ha i morgon. När den väl var parkerad så gick jag 4km lite drygt. Kom lagom fram till stationen när tåget skulle komma in. Det var dock lte försent så jag hade hunnit ett varv till. Iaf om jag inte gjorde det så långt.


Sen var det upp till lägenheten. Lasta av väskor och dylikt. Blev en kort paus innan vi tog på oss och gick till Ebba med flock. Dock tog jag ett varv på Netto på vägen dit. Ja maken fick följa med. Behövde lite gotter till Ebba. Det var ju trots allt alla hjärtans dag. Maken hade med presenten till Ebbas husse. Han fyllde år förra måndagen. Men han firade inte vi förrän ikväll. Så maken kunde vara med. Ebbas matte hade jag dock inga problem med att fira förra veckan när hon fyllde.


Blev sittande en bra stund innan vi kom på att klockan inte tog paus idag heller. Men fy så kallt det var när vi skulle gå hem. Det gick undan och inte ville man göra några extra rundor heller. Hoppas maken kan tänka sig en eller två sådana i morgon. Nu skall jag dock sova. Behöver komma upp tidigare så jag hinner tvätta håret och iaf få det halvtorrt innan jag behöver gå. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar