Öland

Öland
Solnedgång

fredag 3 februari 2017

1-a veckan avklarad

Med dubbla jobb alltså. Men vi kan börja med morgonen. Vaknade av väckarklockan och snoozade denna morgon. Var hur trött som helst. Kom till sist upp och iväg. Rätt glad att allt var packat och klart redan igår. Bara de matlådorna som jag diskade igår kvar att packa idag. Hade tom packat ner datorn innan jag gick och la mig. Var dock på jobbet i tid! Med extra rundan.


Vet i katten vad jag har gjort idag. I princip allt utom det jag hade planerat skulle jag tro. Glömde tom att boka in logistik på ett möte på tisdag. Det får jag inte glömma bort på måndag. Behöver ha det mötet innan jag har möte med min italienska chef. Eller det underlättar iaf. Jo jag fick protokollet skrivet. Och en del frågor och svar avklarat. Blev en räkmacka till frukost och det var allt som gled runt på räkmacka under arbetsdagen.


Hade hoppats på att komma ifrån jobbet vid 15,00 idag blev en hel del senare. Men jag kom iaf iväg före 17. Och det är ju alltid något. (Tom före 16 om jag inte minns helt fel.) Till lägenheten och hämtade de packade väskorna. De är lite för tunga för att jag ska bära dem till jobbet. Och jag glömde hämta dem på lunchen. Var klar och på väg lagom till halva Växjö skulle ta norra ringleden. Lite kö-igt med andra ord. Däremot var det smidigare att ta rondellen i Kalmar.


Blev bara ett stopp på vägen hem och det var i Köpingsvik. Hade ringt maken så jag visste vad jag behövde köpa för att få frukost i morgon bitti. Blev dock inget bröd. Det får bli knäckebröd hädanefter. Tråkigt med torrt bröd. Och ska man ändå äta torrt så är knäckebröd godare. Var dock inte hungrig väl hemma och uppackad. Satt bara en liten stund innan jag tog med maken på en promenad. En nätt runda på dryga 9000 steg eller enligt den andra appen (mäter med gps) 6km.


Väl hemma igen blev det lite fika för min del medan jag lät fötterna få ett fotbad. Funderar på att ta det med till lägenheten. Skall dock fundera en runda till på det. Det ledde till att maken dammsög. Han lät inte ens Robert motionera. Tvättmaskinen är förberedd så den kan jag starta när jag vaknar i morgon bitti.Tänderna borstade osv. Bara släcka lampan och sova som återstår idag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar