Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 23 februari 2017

Inte mycket nytt under solen

Om ens något. Kom upp något senare och så var allt något senare idag.  Löste man upp en knut så ramlade det ner en ny och värre. Men det regnade iaf inte idag. Varken när jag gick till jobbet eller hem. Inte ens under promenaden! Alltid något dock blåste det lite under slutet av promenaden. Har alltså haft i mångt och mycket en berg och dal dag.


Jag bestämde mig för 40 min lunch i stället för 25 som det brukar bli. Ett varv runt huset skulle hjälpa mig att hålla mig undan var planen. Synd bara att telefonen funkar utanför huset eller fabriken. Pratade mig igenom promenaden. Men ok lite klokare blev jag väl hoppas jag. Beslöt mig också för att försöka äta lite flex tid idag. Så jag byggde bara på en knapp kvart. Får se om det går bättre i morgon.


Jag gick samtidigt som maken körde från sitt jobb. Han var hemma något tidigare än mig (men jag hann gå ett extra varv innan hans bil var hemma). Orkade inte fixa något att äta så jag bjöd honom på S:t Clair. Tur kocken vet vad vi vill ha samt hur. Behöver inte förklara längre. Satt där till straxt innan de stängde. Då fick det bli en tur till staden straxt österut. Maken ville handla och jag kunde tänka mig en promenad.


Maken hittade mycket han ville ha men vi tog först ett varv och handlade det vi verkligen skulle ha. Sen tog vi ett varv där maken fick gå runt och se vad som fanns samt hitta en hög med villhöver. Dock blev det endast 2 tilltänkte presenter till Tore's födelsedag, en påse godis och en nalle. Det hade jag tänkt att betala men maken erbjöd sig och det är ju synd att säga nej då. Han blev dock förvånad att priset inte blev högra. Men jag hade ju tänkt att betala själv. Hade jag vetat att han skulle göra det hade jag väl kunnat handlat mer om det bara var så.


Sen blev det till att parkera bilen en aning bättre och börja gå. Tog rundan runt sjön idag med. Riktigt skönt och behagligt tills vi kom till den västra sidan. Då började blåsa och senare snöa! Det var också kallare i luften. Gjorde dock inte så mycket för då var det inte mycket kvar att gå. Blev visst ett varv i parken också i rena farten. På vägen tillbaka tänkte v besöka Ebba med flock. Dock var de inte hemma inte ens Ebba. Nåväl kommer fler tillfällen.



Nu är vi dock hemma. Väskorna inför hemfärden i morgon är förberedda. Jag har förberett det som går inför jobbet i morgon och återstår gör endast att borsta tänderna. Behöver vattna alla mina 2 blommor också. Vill inte att de ska dö. Kanske lika bra att göra medan jag kommer ihåg det. Sen kan jag lägga mig. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar