Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 3 september 2014

Ytterligare en sak avklarad

Efter storröjningen i söndags eller vad man nu ska kalla det för gick vi ju ut. Maken passade på att byta bromsarna på sin bil. Vilket behövdes!




Det var en del osande meningar som hördes med jämna mellan rum men bytta blev det. Var bäst att hålla sig utom hörhåll men hade lovat att vara ut och hålla honom sällskap. Men se byta bromsar gör jag inte! Finns de som lever på att göra det!




Så vad passade jag på att göra? Jo först plockade jag in alla mindre lösa saker från förtältet till husvagnen. Sedan fällde jag ihop samtliga fällbara stolar och bord. Stolarna får plats i min bil, så iväg med dem till förrådet.




Fast maken var inte klar iaf, så jag fortsatte med att dammsuga ur min bil. Blev lite till städat ur den. SÅ nu tänker jag helst inte frakta så mycket prylar i den. 100 bra blev det inte men betydligt mycket bättre.




Nu skulle jag bara behöva tvätta den utvändigt. Men det får bli en annan dag. Behöver ju en tvättautomat av något slag. Ska se om jag kan få maken till att fixa det åt mig nästa gång han lånar bilen. Eller iaf att han följer med och kör igenom den. Manuell tvätt står jag ut med men inte den i automat. Luktar konstigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar