Öland

Öland
Solnedgång

lördag 6 september 2014

En utflykt å jobbets vägnar

Har varit två dagar i Göteborg. Åkte i onsdags efter jobbet. Är mycket dålig på Göteborgs geografi så taxi var bokad från tåget till hotellet. Hmmm var det  700 m bort är det bra. Dock var jag framme rätt sent.

Hade utbildning på torsdagen men dit visste jag att det inte var långt. Tog inte 5 min att gå. Kursen skulle vara klar till 18. Hade tänkt att utforska Göteborg lite men tog mig en chokladbit. Den innehöll kaffe och där försvann den kvällen. Lyckades dock bli ok till fredag.


Utbildningen slutade något tidigare igår. Dock inte så att jag hann med tåget straxt efter 16 utan det som gick straxt efter 18. Nu visste jag hur långt det var till stationen så jag gick. Passerade genom Nordstan. Fint väder och massor med folk. Besökte inte en affär. Eller jo det gjorde jag fast det var först på stationen.

Hade tagit två böcker med mig. Det visade sig dock att jag hade läst den ena. Vilket ledde till att jag var och köpte mig en ny på pocket shop. Den har jag roat mig med sedan dess. Mycket bra bok om man gillar Ingrid Högström och hennes böcker om Villette.

Nu skall jag dock överge er och ägna mig åt maken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar