Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 september 2014

När maken är på besök

Kom tillbaka rätt sent i fredags och kände inte riktigt för att sätta mig i bilen och köra i ett par timmar lite drygt. Maken kom då istället hit. Under fredagen orkade vi inte gör så mycket. Men igår blev det en del gjort.


Nu sitter en del tavlor uppe, fönsterbelysningen hänger på plats och lampan över diskbänken. Han fick igång routern så nu kan jag ha internet på flera datorer samtidigt. Fick även en cykelpump samt cykeldäcken pumpade. Kan nu cykla till jobbet. Dags att se vad som vinner om morgnarna, latmasken eller den hurtiga delen av mig. Men är det lika fint väder som nu lär det bli den sista delen.


Vi har också gå runt halva Alvesta. Kan inte säga att jag hittar allt nu men mer än stationen, ica och cafe s:t Claire.  Dock hade vi oturen och missade tågen var gång de kom förbi. Det rullade tydligen gamla ånglok med vagnar förbi Alvesta igår. Vi hörde visslorna men missade att se dem. Å andra sidan hade jag inte kameran med mig.


Blev en tur idag också innan maken for. Fast idag letade vi efter något att äta som vi inte behövde tillaga själva. Dock ville maken hinna göra lite hemma så han gav sig av för flera timmar sedan. Själv skulle jag ha städat. Och allt jag gjort så här långt är läst. Men boken är bra. Lär dock inte hinna läsa ut de till i morgon men innan nästa helg med lite tur.

En promenad till tror jag allt att det får bli innan jag tar fram dammsugaren.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina tavlor!! Är det bilder du tagit själv?

    SvaraRadera
  2. Nä, dessa är inköpta på IKEA allihop. Mina brukar vara mer närbilder och färg. Och sitter på jobbet.

    SvaraRadera