Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 18 september 2014

Trevlig afton

Något ska man göra när man har jobbat klart för dagen. Har en tendens till att sitta för länge på jobbet annars. Så igår hade jag bjudit hem ena kollegan. För att få ut max av detta passade jag på att planera och inhandla maten i måndags.





I tisdags så förberedde jag allt som gick. Såsom städning, liten present, förrätten osv. Allt för att bara kunna vara social när det väl var dags. Till förrätt blev det smoothies på banan, blåbär, hallon och youghurt. Till huvudrätt blev det smördegsbakelse, de fick jag dock tillaga precis innan besöket så de bara var att sätta in i ugnen när kollegan kom. Det hela avslutades med hallonsorbet. Till allt detta en flaska vitt vin.

Kom dock på i morse att jag hade glömt att bjuda på kaffe. Men hann inte riktigt med det. Får hoppas att det inte var ett för grovt övertramp. När kollegan kom fick jag en jättefin blomma.

Tror sorten heter Kroton, men helt säker är jag inte. För så duktig på blommor är jag INTE! Jag fick även en tekopp med en påse te i. Kollegan har iaf bra koll på vad jag dricker och vad favoritstället för att köpa te är. För just där var både kopp och te inköpt.



Tack så mycket säger jag än en gång till kollegan och hoppas hon kommer tillbaka och inte blev för avskräckt!

2 kommentarer: