Öland

Öland
Solnedgång

fredag 26 september 2014

Snäll make.

Det är skördemarknad denna helgen på Öland. Jag var tvungen att åka hem tidigt idag för att få huset besiktat av det nya försäkringsbolaget. Blev en mycket intensiv men kort dag. Tror jag hann med allt det viktiga iaf. Maken var desto mer sliten när han kom hem från jobbet. Dock var han snäll och följde med in en runda till Borgholm.


Två klänningar i samma stuk men med helt skilda i övrigt fick ja av maken. Maken köpte sig själv en skjorta av den dyrare sorten. Som alltid när jag är i Borgholm så blir det en runda i en speciell väskaffär. Maken tycker egentligen att man inte behöver mer än en väska i stöten men denna gången fick jag en väska. Han tom betalade den!



Mycket snyggare i verkligheten än på bild. Vet inte riktigt hur jag ska få till bilderna inomhus för tillfället. Tror jag behver besöka väninnan i Hässleholm och låta henne bjuda in forna kollegan som gillar kameror. Han brukade fixa till min kamera på förra jobbet när jag hade snurrat till det väl bra. Nu ska väskan invigas. Får se vad det blir för äventyr i morgon.

Maken ligger dock på plus för tillfället.


2 kommentarer:

  1. I like! Och lite bling bling oxå

    SvaraRadera
  2. Finns i två färger till, brun och svart. Till ett pris som gör en glad :)

    SvaraRadera