Öland

Öland
Solnedgång

söndag 21 oktober 2018

När tiden inte riktigt vill räcka till

Dvs i torsdags var det meningen att vi skulle vara klara och åka hemåt redan runt 14,30-15,00. Det var planen. Kan säga att det sket sig med dryga 3 timmar. Men jag tror vi hade någon minut kvar till hon var 18 iaf. Kom iaf hem före midnatt och hade skjuts till dörren. Snäll chef man har. Chefen hade ju själv kunnat vara hemma en timme tidigare om jag hade fått ta tåget. Eller en halvtimme tidigare än jag var nu.


Överlevde fredagen men pigg var jag inte. Hade ju hoppats på att hinna gå lite i onsdagskväll och lika så i torsdags. Det fanns inte en chans mer än det man fick gå runt hos leverantören. I fredags hann jag gå till jobbet och därifrån till bussen. Sen var den dagen gången. Så efter att ha tvättat, hämtat paket, plockat med en del annat så fick det bli en promenad på runda slängar milen.


Jag var även privatchaufför åt maken och en av hans vänner. Mellan lämning och hämtning gick jag lite till. Därefter så besökte jag pokemon kompis med man och hund. Fick en del byte och en hel del upprensat. Som väl är upphämtningen runt 21 så man blir ingen dryg gäst som inte går hem eller trött chaufför.


Idag har jag gjort det mest akuta och inget mer. Om man bortser från en längre sammanhållande promenad. Den blev visst en halvtimme längre än planerat. Men motion har jag fått och den värsta smärtan i ryggen börja ge sig. Så då blir det ju bra med en färjenatt följt av hotellnatt och ytterligare en färjenatt. Tror jag är tillbaka på samma nivå på fredag igen. Trött lär jag vara men förhoppningsvis så löser det sig. Nu ska jag försöka förbereda det sista. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar