Öland

Öland
Solnedgång

söndag 7 oktober 2018

??

Så var ytterligare en vecka och en helg i det närmaste över. Jag kom upp och iväg till jobbet. Fick en del oplanerade saker utförda och andra inställda. Smet iaf en halvtimme tidigare för att hinna med bussen. Som var en aning sen till bytet dock inte värre än att nästa buss väntade in oss. Eller mer exakt så hade vi 2 min på oss mot 10 i normala fall. För en gång skull var man inte helt ensam i bussen.


Sen var det nästan raka vägen hem. Ett matstopp blev det dock halvvägs. Tyvärr var det inte alls lika gott denna gången. Får hoppas det är bättre nästa gång. Väl hemma blev det till att handla det mest nödvändiga, förbereda tvättmaskinen samt packa upp de väskor som behövdes. Sen var det dags för sängen.


Vaknade inte så tidigt som jag hade hoppats på igår. Men tvätten blev tvättad och torr. Lite motion fick jag med betong på lite. Fick inbjudna fikagäster vilket alltid är trevligt. Som vanligt så ju trevligare man har det ju fortare går tiden. Så även denna gång. Lite senare var planen att gå ut och äta på en speciell restaurang. Det tyckte dock inte ägarna till denna att vi skulle göra. För de hade semester och därmed stängt. Det fick bli en annan och den tilltänkta får ett besök en annan gång.


Idag vaknade jag tidigt bara för att höra regnet falla. Jag som hade tänkt mig en promenad på några timmar. Ville dock inte bli blöt. Grannen förbarmade sig över mig och hämtade ut mig på en tre km. Har även hunnit stryka, fixa middag, 4 matlådor samt lite till, vattna, jordslå ytterligare en kruka. Nu är det bara 4 kvar samt en hög med lökar att plocka upp, några att plantera kvar. Sen är höstfixet klart. Blir det hyfsat väder nästa helg hoppas jag att bli klar då.


Har även handlat och tagit mig så jag kan jobba i morgon. Har kommit ihåg att få med mig lite mer
schampo och balsam. Köper storpack till huset och mindre till lägenheten. Denna gången så har jag bar fyllt på istället för att köpa nya förpackningar. Nu återstår att borsta tänderna och krypa ner. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar