Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 11 oktober 2018

En dag kvar

Uppe inte riktigt lika tidigt men tidigt nog för att hinna till jobbet en aning tidigare om jag tog raka spåret. Eller nåja, nästan raka spåret. Behöver ju tänka på stegen också. Så det fick bli en extra sväng. Lika fint väder idag men en aning blåsigare. Så halva lunchen tillbringades på bänken utanför kontoren. Det enda jobbiga med det var att man var tvungen att gå in när lunchen var slut. Tänk att kunna sitta ute utan jacka eller varm tröja i oktober. Helt underbart.


Blev en stund extra på jobbet. Börja ta över mer och mer. Så idag la jag över mer eller mindre samtliga elektronikleverantörer. Tänkte avlasta ena kollegan som är lite överlastad men det blev visst chefen. Jaja, chefen får avlasta kollegan eller får kollegan lasta över lite till kollegan jämte. Han är också under upplärning och behöver lite mer att bita i. Och man lär sig bäst med att få grotta ner sig i div problem.


Promenaden hem fick bli ordentligt mycket längre då tur till jobbet blev i kortaste laget. Ca 2 timmar gick jag. Finns en del vackra sträckor att gå om man vill. Men det blev en hel del cirklar och fram och tillbaka. Maken ringde när han var klar. Så för en gångs skull möttes vi upp och gick det sista tillsammans. Väl hemma var det till att sätta sig och äta för att sedan dra igång diskmaskinen. När den var klar erbjöd sig maken att ta sig an den rena disken. Själv smet jag ut en halvtimme och spelade pokemon.


Nu är allt klart och förberett för en ledig helg. Ok laptopen ligger fortfarande i knäet men resten. Så för dagen är det bara att borsta tänderna packa ihop laptopen sen kan man krypa ner och sova gott. Behöver komma upp en aning tidigare i morgon. Tänkte vara på jobbet ytterligare lite tidigare. Behöver nämligen hinna tåget redan straxt efter 12. Kan vara bra att hinna köpa biljetten också. Har en bil att hämta innan verkstan stänger. Första servicen är klar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar