Öland

Öland
Solnedgång

måndag 29 oktober 2018

En bister dag

Nedrans så kall denna dag har varit. Och ändå så vet man att det blir ännu kallare samt om några veckor så känns inte dessa temperaturer så kallt. Kunde dock se i morse att mina varmare byxor ligger i huset. Här har jag bara av det kallare slaget. Och inte hjälpte det till med att det blåste kallt dessutom. Försöker fortfarande att tina upp sedan jag gick hemåt från jobbet. Maken fick möta upp och ta med mig i bilen. Byxorna höll på att frysa fast på benen.


I övrigt hann jag inte göra det jag tänkt på jobbet men en hel del annat som jag inte hade en aning om i morse. Men jag har nu bara en rapport kvar att skriva innan jag är klar med samtliga reserapporter. De ska bifogas reseräkningarna nämligen. Funderar mest om mina kollegor får betalt för sina utlägg överhuvudtaget.


Jag tänkte fixa lite matlådor när jag väl kom hem. Det har inte börjat med än så jag får hoppas att det finns någon kvar i frysen. Macka till frukosten i morgon är iaf klar. Ligger i kylen och väntar på att hämtas. Tror det är bättre att laga till lite i morgon när jag kommer hem. Inte heller har jag fått upp sista gardinstången eller fått ner resväskan i förrådet. Nåja, nu har jag lite att pyssla med i morgon. Kanske skulle passa på att göra det sista och komma i säng? God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar