Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 31 oktober 2018

Mitt i veckan

Vaknade långt före väckarklockan. Så långt att jag hann somna om och sova två timmar till. Låg nog inte vaken mer än en kvart heller. Kom upp och hann göra en del plock också innan jag gick. Var i tid till jobbet ändå. Började dagen med att få lite styr på sakerna som dök upp igår och snodde hela eftermiddagen. Fortfarande inte bra men under kontroll.


Något ljusare vid lunchen så det kändes iaf inte som det vore dags att gå hem. Råkade bli en timme för mycket idag också. Fast planen var att det bara skulle bli en extra. Skulle ju "bara" innan jag packade ihop och gick hem. Blev nästan raka vägen hem. Eller iaf till jag passerade stationen. Var visst en raid som skulle börja när jag passerade så jag hakade på. Vet ju inte när man får chansen nästa gång!


Blev dock ett stopp på coop också. Behövde lite bubbelvatten också. Dricker ungefär varannan kran vatten och varannan med bubbel. Eller egentligen något mer kranvatten men omväxling förnöjer. Väl hemma blev det en macka samt att jag förberedde en till frukost i morgon. Sen har jag faktiskt gjort en del av det som var planerat för veckan. Eller så pass mycket att det sista kan kvitta till nästa om så vore. Hann även med en del annat också innan det var upprop för ytterligare en större raid.


Nu är jag hemma och tinar. Får inte ens ligga nära maken och värma mig. Var för kall!! Trodde vi var gifta i nöd och lust jag. Men det är vi tydligen inte. Fast å andra sidan är benen så kalla att jag inte riktigt klarar av att ha dem mot varandra utan att få frysskador. Så underställ ska definitivt med nästa vecka! Nu skall dock tänderna borstas och därefter är det sova som gäller. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar