Öland

Öland
Solnedgång

lördag 1 november 2014

Var nog inte så smart

Att gå emellan makens jobb och centrum av Kalmar. Jisses som jag har hostat, frusit och haft det jobbigt att andas. Eller kanske skulle jag ha ätit frukosten inomhus i går morse och inte utomhus. Men det var enklare att andas utomhus.


Nåja fick iaf några timmars sömn även om paniken var nära för att jag inte fick luft. Har idag tagit det mycket lugnt. Har dock varit i Kalmar och div varuhus utan att handla mer än nässpray till maken. Att jag behövde näsdukar det glömde jag totalt.


Har även varit en runda i Borgholm. Men bara Ica och maken. Av någon konstig anledning behövdes lite mat. Detta trots att jag har sagt att denna helgen blir det bara rester, Och nästa helg blir det frysinventering. Såg att vi har massor med både färdig mat och sånt som ska tillagas. Bättre att få lite rundgång på det än att behöva kassera allt för man har glömt att det fanns. Lista på vad som finns i frysen kanske inte vore så dumt.


Maken är ute och leker med ny leksak. Lite beroende på hur det går har jag snart en trapp på framsidan. Själv har jag precis tömt sista  omgången med tvätt från torktumlaren så nu tänker jag dra täcket över huvudet en stund och sova. Eller så får jag värma lite mat först men sova vinner troligen. Behöver det känner jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar