Öland

Öland
Solnedgång

söndag 9 november 2014

Lite till

Blev en del plockade till. Dock inte så mycket. Men vi ser nu mer och mer att vi behöver få till hallen. Dock har vi bestämt att vi inte kommer att påbörja det lilla projektet förrän efter jul. Och då börjar vi med det viktigaste och sedan bygger vi på allt eftersom. Men först ska vi olja hyllor och montera i sovrummet. Har allt hemma utom en pensel men det ska inte vara så svårt att lösa.


Men tillbaka till dagens plockande. Hyllan som ska tömmas är nu tom sånär som tre hyllplan. Kom dock på att vi kan inte tömma hyllan helt. Eller jo tömma den kan vi men inte montera ner den. Jag behöver några hyllplan till mina julbyar med belysning.


Har även hämtat ett par lådor med julpynt i förrådet. Ska ha med dem till lägenheten. Jag hoppas den ena innehåller lite belysning. Vi har även plockat fram loftsängen som visade sig vara förstor. Den som fängslade lampan. Mer om det går att läsa här. Om allt går som det är tänkt blir den hämtad i morgon.


Passade på att plocka om lite av det andra när vi ändå var igång. Blev lite plats över och det gör inte ont. Hoppas dock att kunna få till lite mer yta. Därav 2 lådor med till lägenheten. Skall allt finnas kvar efter jul? Nåja efter jul så vet vi.


Bilen är packad för morgondagen. Stannar tills i morgon men det innebär att jag måste upp tidigare än normalt. Med andra ord behöver jag snart sova. Hur nu det ska gå. Nåja lite piggare idag än i går så med lite tur är jag än piggare i morgon och det funkar fint. Måste vara utanför Växjö till 8. Och då givetvis på andra sidan av Växjö. Säger därmed god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar