Öland

Öland
Solnedgång

måndag 17 november 2014

Lång dag

Varför göra en sak i taget eller ta en dag med bara få möten? Idag var det möten från 8 till 18. Ett tag var det dessutom två möten samtidigt. Men det går sakta framåt. Hann dock inte med allt jag hade tänkt mig men det mesta. Kommer ju en dag i morgon också.

Fick med mig två kartonger med julpynt till lägenheten denna gången också. Tänkte packa upp en idag. Börja kolla vilka jag vill ha och så se till att göra det klart samt packa ihop lådan med det som ska tillbaka i morgon. Sista lådan onsdag och torsdag. Blev helt klar med första lådan igår. Den andra behöver jag inte gå igenom. Den innehåller bara golvtomtar. Dvs så pass stora tomtar att de får stå på golvet.


Vad då att göra idag?. Behövde fixa matlåda till i morgon och iaf en dag till denna veckan. Det blev totalt 4 st men äta samma sak 4 dagar i rad det fixar jag inte. Har därmed fryst in 2. I morgon får jag försöka hitta lite fantasi och kreativitet och göra minst en matlåda till. Fast det lär bli 3 eller 4 iaf. Fler kan det dock inte bli. Har inte fler tomma matlådor. Har för övrigt inte plats i frysen heller.

I kväll behöver jag inte funderar så mycket på vad jag ska göra. Redan sent nog för att kunna gå och lägga sig med en bok och läsa för att sedan släcka och sova. Frågan är vilken bok som ska läsas. Har en hög olästa. Alla lika spännande. Hmmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar