Öland

Öland
Solnedgång

söndag 26 augusti 2012

Slapp dag

Det hade jag igår. Nåja denna dagen är inte mycket bättre. Dock fick vi iväg allt som skulle till återvinningen igår. Riktigt trevligt i hallen när alla påsar och förpackningar försvann. Dock skulle jag ha sparat en låda. En knapp timme senare ringde dottern och ville veta var vi köpte elektronik. En speciell del. Lovade skicka uppgifter via Facebook.

Maken tyckte det var bättre vi skickade upp av våra. Vi har så det räcker mer än väl ändå. Det vägde mindre än ett halvkilo. Men med lite till var vi uppe i dryga kilot. Men det blev skickat idag. Nu ska vi bara se om posten eller bussgods paket kommer fram först. För paketet med bussgods går via Göteborg. Och det ska till Sandviken...... nästan på östkusten. Någon som kan förklara?? Och där var det i torsdag och jag såg ingen förflyttning i fredags.

Varför ska samtliga påsar till återvinningen vara tomma? Dvs sedan vi lämnade iväg allt igår är ju nya påsar utplacerade. Och både maken och jag har gått ett par varv för att fylla på. Kan snart gå en runda till. Frågan är varför man spara på en massa? Hade det inte varit bättre att slänga med en gång?? Nåja vi lär kunna åka en runda till innan nästa vecka är slut om vi fortsätter i denna takten. Massa ledig yta blir det :)

Har redan hittat en del som ska skickas till dottern. Från hennes önske- /behovs lista. Vi ska tömma stugan och bara spara på det vi verkligen behöver eller vill ha. En del av det som sorteras bort finns på dotterns lista. Det lär vi skicka upp. Dvs det som får plats i en kartong. Ska bara skaffa en först. Flyttkartong är lite väl stort för dem att få hem.

Åter till skåpen.......






Vackert väder och värme är det ont om här. Om någon har för mycket mottages det tacksamt :)



1 kommentar: