Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 augusti 2012

Överlevde fredagen

I fredags klockan tre på em hämtades skåpbilen vi hade hyrt. En bra sak när man hyr är att familjemedlemmar ingår i försäkringen. Dvs att alla har rätt att köra och försäkringen gäller. = Vi var tre chaufförer till de 140 mil som skulle köras,Innan vi började packa in i bilen passade vi på att äta i Borgholm samt köpa mat till resan dagen efter. Sånt som är enkelt att ta med samt enkelt att äta när man åker bil.

Sedan var det bara till att packa bilen. Det var en hel del som skulle med så det gällde att fylla samtliga lediga utrymmen.





Maken fick sitta inne i bilen och pussla in så mycket som möjligt i lediga utrymmen som tex skåp. Min bror och jag bar fram samt försökte packa in på lediga ställen.





Och mer som skulle in.




Och ännu mer som skulle in i bilen.




Av alla dessa kartonger fick vi tömma 11 för att få in allt i bilen. Tyvärr glömde jag fotografera när bilen var fylld. När vi var framme fick vi öppna försiktigt så det var något som gick sönder när det trillade ut...... Jag fyllde bokstavligen ca 5 pappkassar med sådant som trillade ut när dörrarna öppnades.....

Efter att bilen var packad var det bara att åka till stugan och krypa till kojs. Stiga upp halv 4 är ingen hit.

1 kommentar: