Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 9 augusti 2012

Förberedde

Dottern med pojkvän fick hjälpa till med att plocka fram alla kartonger. Vi behöver nämligen plocka in större möbler innan alla kartonger. Hittade en hel del lösa prylar som de båda mycket väl kunde tänka sig att ta över. Det hamnade också ibland kartongerna. När de hade åkt hem så passade jag och maken på att packa ner en hel del löst (och kassar) i kartonger.


Dock hade inte firman vi hyr skåpbilen större bil än 12 kubik och det är i minsta laget. Dock finns det ett par större skåp där vi kan plocka in en hel del kartonger och annat löst. Dock blir vi nog tvungna att montera isär några av möblerna. Får troligen bli IKEA möblerna. (Tack gode gud för dem!)






Vi kommer att packa bilen på fredag kväll, köra långt innan tuppen vet om att han ska vakna. Min ena bror följer med. Både för att hjälpa till att packa bilen samt för att köra. 65 mil är inget man kör själv. Väl framme finns ju både dotter och hennes sambo, de får hjälpa till att tömma bilen och bära. Vi hoppas att kunna börja retur resan inte allt försent på eftermiddagen. Maken har fått för sig att vi ska vara hemma före midnatt.





Inte för att jag har något emot det. Frågan är hur det ska gå till. Men det kan jag tala om när jag har vaknat efteråt!

2 kommentarer: