Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 29 augusti 2012

Bland går det fort

I morse var det kallt och väldigt grått. Så pass grått att man inte såg många meter framför sig. När sedan några timmar senare frågade hur det var så var mitt sinne minst lika grått. I rena farten tog jag ledigt den 7 september samt den11-e. Den sjunde ska vi träffa husleverantören. Den elfte ska jag nog putsa fönsterna. Man ser inte igenom dem snart. I min värld är det väldigt deprimernade.


Dock blev det bättre väder senare under dagen men då var redan ledigheten beviljad. Sedan om jag verkligen är ledig eller ej, tja det ska vi kanske diskutera en annan gång....

Något mer som jag har varit väldigt duktig på denna veckan är att boka in två olika saker på samma tid. Funderar på om jag undermedvetet tror att det finns en kloningsapparat någonstans här på jobbet?? Nåja så här långt har jag haft tur och lyckats att lösa det. Att det har varit möten som jag bör vara med på osv gör ju inte det hela enklare. Det blir dock intressantare.....


Hade maken till att lämna in min bil på service när jag var i staterna sist. Tror Ni de har stämplat i boken? Nope, måste nu hitta kvittot och se vad som står där. Annars är det något som jag på något vis måste fixa. Kan bli intressant det också. Min service verkstad ligger nämligen i Kalmar. Och i vanliga fall gör jag detta under min semester, då det kräver minst planering.

Nope, förbereda helgen behöver jag göra idag eller iaf börja. I morgon lär jag inte hinna och på fredag finns ingen tid. Fast det känns rätt bra. Bara smaka på det. Förbereda inför helgen. Blir liksom plötsligt som man redan är där :)

1 kommentar:

  1. Tur att jag inte är uppe så tidigt på mornarna så jag hinner se dimman=)

    SvaraRadera