Öland

Öland
Solnedgång

söndag 12 augusti 2012

Dotterns lya

Vi kom iväg straxt före 4 och vi var framme runt halv 11. Tror jag. Det hade tagit dryga två timmar att packa bilen men vi var fem som tömde så det gick fortare. Dock hade dotterns pojkvän inte gjort annat än flyttat i 4 dagar så till slut fick vi be honom att sätta sig och ta det lugnt. Han såg helt färdig ut. Förhoppningsvis har han börjat att piggna till lite nu.






Detta skåp hjälpte jag dottern att fylla. Dvs hittade nog 4 kartonger med saker som kunde läggas i det. Dvs textilier.





Detta var sovrummet. Jag hoppas de hann få undan det som låg i den innan de däckade igår, Men de lär ha att göra i några veckor nu.





Alla lediga ytor nyttjades. Så det lär ta tid att få sakerna på rätt plats.





Det röda skåpet och det vita datorbordet hamnade iaf på rätt plats. Alltid något.





Klädkammaren var så här full när vi var klara. Förrådet i källaren var inte mycket bättre.





Vi tom utnyttjade balkongen för att få bilen tom. Vi fick mat, pratade skit men redan efter några timmar var vi tvungna att vända och köra hemåt. Sätena i bilen var som att sitta på en träbänk som inte var till för att sittas på. Gissa om ryggen känns idag?

Dottern har iaf blivit av med de flesta kartongerna. Nu är det bara de kvar som ska ner till förrådet. Och bäddfåtöljen finns inne i vardagsrummet samt på den plats den är tänkt att stå på. Kan nog bli bra men jobb lär de ha.

Vi kom själva hem före midnatt och sov tämligen länge i morse. Nu ska man bara var pigg i morgon för veckan som kommer lär inte bli att leka med den heller.............

2 kommentarer:

  1. Det var mycket grejor ni fick med er

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni lyckades få med er så mycket och att ni kom hem ordentligt

    SvaraRadera