Öland

Öland
Solnedgång

söndag 24 november 2019

Ytterligare en helg avklarad

Fredagen gick i samma anda som övriga veckan. Var det inte inbokade möten var det möten iaf. Runt 16030 slutade. Och har då 3,5 timmar kvar att åka hem. Jag som ville hinna med så mycket. Brorsonen (Emil) skulle plockas upp vid stationen runt lunch på lördagen. Innan dess skulle optikern hinnas med samt tvättmaskinen få sitt. Så Hinna med mycket på fredagskvällen var ett måste. Det blev till att skippa kvällspromenaden. Men hann iaf med det mest nödvändigaste.


Lördagen kom, jag var i tid till optikern som inte var i tid. Det var nästan så kunden före blev utslängd när de hade passerat mina första 10 min. Men service minded som de är så kunde jag hämta Emil  mellan undersökningen och hitta nya bågar. Hittade massor men fick med 3 hem för att prova. Tro jag vet vilka det blir. Och inte de som får en att se ut som Helge i tv-serien "Från A till Ö".


En massa pokemon spelande hann vi med, godisaffären också innan vi åkte hem. Vi stannade dock vid affären och handlade mat. Taco's står på önskelistan. Och när det inte önskas värre än så. Då får man önskningar uppfyllda. (Vi hade mest troligast ätit tacos även utan besök.) Lite vila sen tog vi en tur till Borgholm och spelade 2 timmar till.  Därefter hem och fikade. Blev en del prat, förberedelse för att kunna sova osv. Vi var samtliga i säng tidigt.


Idag blev det upp tidigt. Hann damma hela köket innan Emil kom ut för frukost. Sen spelade vi pokemon i 2 timmar till. Sen kom brorsan och Lina för att hämta honom. Vi hann inte tillbaka innan de kom. Lina hade bokat lunch och fika. Så korv med bröd till lunch och lussekatt till fika. Dock orkade inte Lina så mycket. Men lördagsgodis kunde man alltid ta emot. (Japp det är alltid lördag när man hälsar på hos oss oavsett vad kalendern säger.)


Efter en del prat, lite bus och en massa bus så lämnade de oss för att hämta upp barnens mor.  Sen var det till att vattna, packa, tvätta en maskin till, diska och alla andra trista sysslor. (Det var mycket roligare att spela pokemon med Emil och hjälpa honom vidare i utmaningar, uppdrag osv.)  Nu är nästan allt klart inför morgondagen ska bara borsta tänderna. God natt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar