Öland

Öland
Solnedgång

måndag 25 november 2019

Måndag och ny vecka

Ingen bra början var det heller. Så attans trött men kom iaf upp och iväg i tid. Hann med en del av det jag hade planerat men fick även göra en del oplanerat. Och inte bara sånt chefen kom på när hon åkte iväg. Hon mutade troligen ett dussin till att komma på saker som skulle göras med gång om jag inte hade gjort det i fredags. Som tur var hade jag iaf påbörjat det mesta redan i fredags.


Tyckte det fick räcka runt 17 och tog en lång tur hem. Eller speciellt lång var väl inte turen men kunde med lite hjälp iaf få till 5 raider längs vägen samt få tips om en del promenader som jag ska försöka få med maken på. Ska bara bli lite ljusare då det saknas belysning på delar av den rundan. Väl hemma var det till att äta och fixa matlåda till imorgon. Maken hade fixat grillad kyckling. Så i morgon blir det grillad kyckling med sallad.


Försökt att förbereda lite inför helgen. Dvs jag har ställt fram adventsljusstakarna. Ska bara komma ihåg hur vi hade dem förra året. Tror dock att vi inte hade någon i sovrummet eller vad det köket vi inte hade någon? Dags att köpa en till så det finns till alla rum? Nåja får sova på saken. Förhoppningsvis kommer chefen inte på mer innan jag hunnit bli av med lite av allt som behöver göras. För på fredag är jag ledig och vill vara i fas då. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar