Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 19 november 2019

Tom dag blev full

När jag väl kom upp och iväg till jobbet såg jag fram emot en tom dag där jag skulle kunna få en del surdegar gjorda och en del proaktivt gjort. Skulle dessutom hem tidigt då maken bokat en tid 16,30. Behöver jag ens nämna att det inte blev fallet? Att jag dessutom blev upplockad av maken, 3 min före bokad tid? Att vi var sena och dessutom lyckades köra fel? Det var därför jag var hemma och åt tidigt.


Efter att ha ätit så blev det till att klä på sig och ta en promenad. totalt 10 km idag. Passade även på att handla ny tandkräm. Sån jag vill ha. Maken har inga problem med felköpet igår så helt tokigt var det väl inte. Men hade kunnat blivit rätt från början. Passade även på att köpa diskmaskinstabletter. De är slut här så det fick bli en 8 pack för en 10a. Har ju stor pack hemma men glömt att ta med.


Väl hemma låg maken på soffan och sov. Gör han för övrigt fortfarande. Ska bara skriva klart, borsta tänderna osv. Därefter tar jag väl en filt och lägger över honom och lägger mig själv. Vaknade väl tidigt och lyckades inte somna om förrän klockan ringde så lite trött är jag. Nope, lika bra att göra det sista nu. Behöver sova, för resterande 3 dagar denna vecka var fullbokade redan förra veckan. Så inga korta dagar här inte. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar