Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 28 november 2019

Hemma :)

Och det är bara torsdag. Förvisso en aning sent men iaf hemma. Behöver dock upp tidigt även i morgon men behöver inte väckas redan 05,20. Lyxigt. Sen har jag väl ändå lyckats att fylla morgonda gen med mer än tänkt men det får bli som det blir. Men först kan vi ta denna dag. Var inte ett dugg piggare i morse. Men kom både upp och var klar tidigare än någon dag denna vecka. Sen skulle jag bara och så var den tiden borta.


Tog en anings kortare runda till jobbet men det hjälpte föga. Hann inte fram innan det kom en skur. Dock är klarar jackan kortare skurar utan att jag blir blöt och den hinner torka till man ska hem. Uppskattar den mer för var gång det inträffar. Av någon anledning hade jag plötsligt ett par luckor på jobbet och hann förbereda en del både inför morgondagen och inför nästa vecka. Får hjälp av kollegor som behöver ha fakta.


Nu skall dock datorn slås ihop och jag ska sova. Även om jag kan sova länge i morgon. Eller jag försöker nog vara uppe till 7 men iaf. Sova först. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar