Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 21 november 2019

Ruggigt tidig kväll

Idag får det bli ett tidigt inlägg. Behöver packa ner datorn tämligen snart. Lång dag idag och än längre i morgon med andra ord behöver jag sova. Det var som tur var inte för kallt i morse för jag tvättade håret i morse för att inte behöva sitta upp så länge igår. Glömde dock få med mig ett gummiband. Med tanke på att det var möte från 8,30 fram till 15,30 så hade det varit skönt att få undan håret.


För att få gå hem någorlunda vettigt så blev det till att göra så mycket man orkade på lunchen. Hade behövt sitta längre än jag gjorde men huvudet var helt tomt så kvalitén på det arbetet hade inte varit värt så mycket. Trots duggregn fick det bli 5km runda hem. Behövde syre så tankeförmågan återkom. Handlade dock bröd längs vägen hem. Eller det fick bli frallor. Vill inte ha bröd liggande under helgen. Blir så torrt och trist.


Blommorna är vattnade, kläder inför morgonen förberedda, mat till jobbet fixat och diskmaskinen igång. Eller mer exakt precis klar. Lika bra att ta hand om den torra disken med en gång. Blir inte ett dugg roligare för att man väntar. I morgon fredag och liksom denna dag möte hela dagen förutom en timme typ. Syrebrist även då. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar