Öland

Öland
Solnedgång

söndag 25 mars 2018

Väs väs och host, host

Så enkelt kan jag sammanfatta de senaste dagarna. Var dock inte sämre än att jag sjukskrev mig i torsdags. När jag inte hostade så sov jag. Jobbade dock ett antal timmar hemifrån för att spara lite tid. Kanske inte helt smart men mindre stressande. I fredags gick jag iväg till doktorn som gav mig lite hostdämpande så jag får sova. För sova 30 min och hosta i 1,5 timmar blir ingen direkt vila. Dock skall den endast tas till natten då jag inte får köra bil på den.


En sak är säker, jag sover gott på den iaf. Om jag hostar eller inte vet jag inte men sova får jag göra så jag känner mig redan så pass mycket bättre att jag tänker smita iväg till jobbet i morgon. Vilket iofs jag måste göra hur eller hur. Ska ju iväg med kollegan för att revidera leverantör. Kollegans leverantör men kollegan saknar behörighet några månader till. Sedan har jag visst också råkat att boka in ytterligare en revision men inte förrän första veckan i maj. Nåja med lite tur så blir hösten behagligare.


Några längre promenader har det dock inte blivit denna helgen. Om vi bortser från idag då. Gick i 3 timmar och spelade pokemon. Långsamt med spelkompis som tyckte det var ett behagligt tempo för dagen. Igår hade vi dock mina syskon med familjer, mina föräldrar samt makens dotter med sambo på besök. Lina ville inte prata förrän hon skulle hem. Då gick det bra att säga hej då iaf! Nåja log väldigt rart och snällt när hon fick choklad. (Gav henne en hel 200grams kaka och det brukar hon nog inte få själv. Emil fick också en.) Emil och jag hann prata lite pokemon. Då jag har nått högsta nivån nu så nu ligger man på topp ett tag.


Lagom när Emil och Lina skulle åka så kom Emma och Tore. Tore hade lovat att hjälpa mig. Gjorde han riktigt bra. Tack för hjälpen Tore! Även dessa barn fick varsin stor chokladkaka. Det var faktiskt lördag och de besökte mig. Tore och jag bestämde att när väl husvagnen är tömd på alla trädgårdsmöbler så ska jag ringa honom så han kan komma och hälsa på. (Fast jag tror nog att det är husvagnen han vill hälsa på.) Kalas en hel dag. Vädret var fint men jag hann inte vara ute så mycket.


Nu är det mesta förberett för morgondagen. Ska bara ta lite hostmedicin och sedan borsta tänderna. Tror jag tar lite sovmorgon i morgon samt går hem en aning tidigare. Behöver dessutom packa resväskan igen i morgon. Ska ju på nytt till Danmark på tisdag, Kan vara bra att ha ett ombyte och en tandborste med sig iaf. Nu god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar