Öland

Öland
Solnedgång

måndag 5 mars 2018

Det går åt rätt håll

Fördelen med makens nya jobb är att jag kan sova en halvtimme längre och ändå vara på jobbet som jag brukar. Det gör inte ont någonstans alls. Har dock börjat att komma till jobbet så jag äter 10-20 min av min flex. Det hjälper dock inte mycket när det blir typ en timme plus i andra änden iaf. Tror jag ska försöka gå så tidigt jag kan i morgon. Enda dagen det är möjligt denna veckan. Onsdag och torsdag är det revision som gäller. Dock bara en dryg timme bort.


Idag har vi haft 2 nya på avdelningen. En ny kvalitetschef och en ny kollega som kom tillbaka efter typ nästan 20år. Hoppas kunna släppa kvalitetsavdelningen helt snart. Vet dock inte när. Får väl ge den nya chefen lite mer än en dag kanske. Ska börja med att se till att han får behörighet att fixa de olika rapporterna som ska in. Trodde hans chef hade gjort det men det visade sig när jag var på väg hem att så inte var fallet. Men det brukar gå rätt fort bara de med möjlighet att fixa det får reda på det.


Snöade på eftermiddagen idag men det kändes blötare än på länge. Och efter att ha kommit hem och lämnat in väskan, vilat lite osv kunde jag gå ut en promenad till. Behövde då inte ens ha thermokjolen. Ok man stod inte stilla någon längre tid men så länge man gick så var det helt ok. Det går alltså åt rätt håll. Det blir varmare. Och för en gång skull ska jag tro på SMHI. För de säger att det ska bli 4° i morgon. PLUS!!

Något att se fram emot
Nu ska jag krypa ner och sova. Behöver det trots allt. Har jag tur kanske det kan vara bra väder och jag kommer ifrån i morgon så jag hinner njuta av det. (Är dock inte säker på att jag är född med så mycket tur.) Men tänker hålla tummarna för det. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar