Öland

Öland
Solnedgång

söndag 4 mars 2018

Snart ny vecka med nya möjligheter

Helgen kom och gick. Har hunnit att klippa mig, gå runt i Kalmar någon timme, ett par i Borgholm och till sist kom vi ihåg att köpa fågelmat. Eller vi glömde när vi var i Kalmar och lantmännen var stängt när vi kom hem. Inte blev det bättre av att affären som var öppen i Borgholm hade slut på solrosfrön vilket var det som vi behövde. Och som vanligt hade affären i Köpingsvik det. De brukar ha vad det är vi nu tror oss behöva när vi tror vi behöver det.


Vägarna har varit farbara om än inte sommarvägar. Vi kunde tom köra in på tomten utan att köra fast. Har bara skottat sista biten in till huset. Resten fixade maken med sin bil. (Fyrhjulsdrift gör inte ont när det är mer snö än man behöver.) Hunnit med alla måsten också såsom tvätt, matlagning, disk osv. Matat fåglarna har vi också gjort. Hoppas komma ihåg att köpa stor säck nästa helg. Bättre köpa det med en gång. Fast när den är slut hoppas jag de kan hitta egen mat.


Har tom hunnit jobba några timmar. Lite mer än jag stämplade dessutom men det får justeras i efterhand. Nu ska tänderna borstas och jag krypa ner. Behöver sova känner jag. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar