Öland

Öland
Solnedgång

måndag 26 mars 2018

Hostar vidare

Tog sovmorgon i morse och var på jobbet ca 20 min senare än vanligt. Hmm hade kunnat sovit 20 min till ju. Både kom ihåg och fick allt med som skulle bäras med till jobbet. Har hunnit med både reseräkning, arbeta bort ca 40 mejl, hålla en utbildning, ta emot leverantör och förbereda morgondagens utflykt. Med andra ord ganska effektiv.


Gick både till jobbet och hem som vanligt fast på vägen hem regnade det. Så med andra ord gick jag en aning fortare med det resultatet att jag hostade rejält när jag väl kom innanför dörren. Blev dock bara sittande en liten stund innan jag packade min resväska och hade maken till att köra mig och väskan till jobbet. Vill inte bära den hela vägen i morgon om det skulle regna då med.


Väl hemma var det till att gå till affären och köpa lite att äta samt lite till bilkörningen i morgon. I morgon är vi två så då kör vi. Det är dessutom nästan två timmar närmare så det funkar bättre. Medan den ena får vila så kör den andra. Åker efter lunch. Får se hur mycket det anses att jag ska hinna med innan vi kör. Förvisso har vi numera sommartid men jag föredrar att komma fram medan det är ljust. Hotellet skulle dessutom ligga ca 500m från företaget vi ska besöka i morgon. Kan bli intressant och se vart vi hamnar och om vi får möjlighet att hitta något att äta.


Nu återstår mer hostmedicin samt tandborstningen. Sen sova länge. Samt fundera på om jag ska ta med lite hostmedicin till i morgonkväll eller ej. Hur det än är så sover jag gott och hostar jag så vaknar jag iaf inte av den. Enligt denna ordination så ska den bara intas till natten. Tål att sovas på den saken . God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar