Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 7 mars 2018

Kort dag

Eller väldigt lång. Beroende på hur man ser det. Var uppe tidigt och var klar som när jag kan stiga upp om jag vill slöa länge. Blev en extra lång promenad till jobbet idag också. Borde dock ha gått till jobbet direkt upptäckte jag väl på plats. Så istället för att ha lite tid på mig när jag väl kom iväg så var det till att skynda sig på hela vägen dit och var ändå väl halvtimme sen. Tur det är leverantören man besöker var och varannan vecka. Blev bara till att ringa och meddela att man blev sen.


Blev dock inte klar idag utan behöver åka dit och göra klart i morgon. Skulle egentligen ha satt mig och renskrivit det jag ändå hann med idag men när jag väl utfört det mest akuta så var huvudet totalt tomt så jag rensade mejlen istället. Får försöka komma upp tidigt i morgon också och gå direkt till jobbet. Isf har jag iaf en halvtimme på mig att fixa till filen. Får försöka att smyga in så ingen ser mig utan att jag får vara ifred och komma iväg i tid.


När jag väl kom iväg från jobbet idag så hade det hunnit bli både mörkt och kallt. Tur man hade tagit både stövlar och thermokjol i morse. Kjolen hade jag dock bara med i väskan. Den behövdes när jag gick hem. Väl hemma var jag så pass trött att maken fixade mackor åt mig att äta. Har heller inte blivit någon extra promenad efteråt. Och nu känner jag mig redo för sängen. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar