Öland

Öland
Solnedgång

tisdag 6 mars 2018

Det går inget vidare

Var uppe och klar så jag gick nästan en halvtimme tidigare i morse. Dock var det så härligt ute att jag ändå inte var på jobbet tidigare än jag brukar. Passade dock på att gå hem tidigare än jag brukar! Kom iväg redan kvart i fyra istället för typ kvart över fem. Alltid något. Vet dock att morgondagen blir lång oavsett om jag vill eller ej. Men med lite tur så blir den så pass lång att jag inte behöver åka iväg på torsdag också.


Har idag iaf hunnit förbereda morgondagen. (Glömde dock skriva ut dokumentet jag behöver.) Har hunnit förbereda 3 andra leverantörer på att jag behöver komma och göra en revision hos dem. Har även hunnit städa undan lite annat smått och gått som jag låg efter med. Min egna rapport till Italien är klar och uppladdad. Återstår 3 till men de är inte mina egentligen. Och dem behöver jag bara kopiera av och klistra in informationen dit den ska. Glömde dock se till att fixa behörighet till den nya kvalitetschefen. Nåja blir morgondagen lång så kan jag stanna en stund till och fixa det med.


Tog en extra lång runda hem från jobbet också. Då var temperaturen så bra att thermokjolen fick ligga i väskan och man önskade att även de tjocka strumporna hade hamnat där. Efter att ha lämnat väskan, väntat in maken och låtit honom äta lite tog jag med honom på en kortare promenad. Iförd endast gympaskor. Riktigt härligt. Hoppas att det är samma temp i morgon bitti. Har inga problem med att skippa stövlarna helt.


Nu är det dock dags att sova. Behöver vara skarp i morgon. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar