Öland

Öland
Solnedgång

torsdag 1 mars 2018

En variant av Kaizen

Det kör vi med på jobbet för tillfället. Jag började dock dagen med att vakna typ en halvtimma innan jag behövde. Inte kunde jag somna om heller. Så jag klev ut genom ytterdörren redan 6,35. Tänkte dock inte vara tidig på jobbet och det var för kallt för att gå långsamt så med andra ord får man gå lite extra. Dock inte riktigt lika mycket som igår. Men fram kom jag och tidigare än innan i veckan. Om vi bortser från måndagen då jobbet fanns på köksbordet. Då blev det ingen promenad alls. Vädret tillät inte riktigt det.


På jobbet sker det förändringar överallt och ingenstans för tillfället. Labbet möblerar om, konferensrum blir kontorslandskap, förvaringsutrymmen och skrubbar förvandlas till utrymmen med större behov. Idag fick man inte hålla i sig när man skulle ner och ut i produktionen. Inte efter lunch iaf. Räcket blev uppfräschat med ny färg. Labbet behöver man en guide till numera för det ändrar sig timme för timme. Det skall dock vara klart om dryga två veckor. Två generaler för ommöbleringen finns det. En som gillar det skarpt och en som oroar sig för fel som kan bli. Men bra blir det och ingen av dem har fel.


Tror jag har haft totalt en timme utan möte idag. I morgon är det lika illa fram till lunch. Därefter tänkte jag kolla om jag kan hjälpa dem med något. Har väl egentligen inte tid men det har inte de heller och ändå måste det vara klart i tid. Nästan helt klara med den andra stora uppgiften för denna vecka. En enda liten siffra saknas. Den hoppas jag få i morgon. Men först ska datorn stängas av, väskan ska packas och jag ska sova. Med lite tur är jag upp hyfsat tidigt i morgon också. Och med en massa energi som varar hela dagen. Grannen skrev något om en massa snö som behöver flyttas om vi ska kunna parkera bilen. God natt blev visst akut trött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar