Öland

Öland
Solnedgång

onsdag 27 september 2017

Drygt halvvägs

Kom iväg hyfsat tidigt idag. Rätt skönt väder också även om det inte var lika fint som i måndags. Det hela slutade med att jag var på jobbet samma tid som igår. Hunnit fixa och trixa en hel del idag. Hade dock i tankarna att jag skulle hem ungefär som igår men se det sket sig. Blev en halvtimme längre än tänkt. Men bara jag kan smita på fredag när jag behöver så ska det nog bli bra.


Av någon anledning dyker det upp mer än jag lyckas att städa bort. Tog dock hjälp av kollegorna på labbet idag för att bli av med två surdegar. Eller iaf bitvis bli av med dem. De mätte upp och analyserade åt mig. Tog en annan kollega till sällskap och så roade vi oss med att skruva åt en leverantör lite. Helt befogat men osäkert om det hjälpte. Men det märker jag redan nästa vecka.


Tog en hyfsad omväg hem. Maken är ledig resterande av veckan och åkte därmed direkt till huset efter jobbet. Kvar blir jag som behöver jobba en bra bit in på fredag. På väg hem ringde han dock och meddelade att han hämtar mig i Kalmar runt två. Vilket innebär att jag troligen behöver ta en taxi mellan fabriken och stationen för att hinna med tåget halv ett. Inte riktigt vad jag behöver just nu kände jag. Lät dock meddela att har han otur får han vänta till iaf 16 innan jag kommer dit.


Väl hemma var det till att sätta sig att äta. Ringa maken och prata lite bättre än det blir när en massa bilar susar förbi. Sen smet jag ut och gick en dryg timme till. Försökte hålla tempot uppe och lyckades nog rätt bra för jag var rejält svett när jag kom hem. Blev till att kliva rakt in i duschen. Nu har jag packat ner det maken glömde. Bytt soppåse, förberett inför morgondagen och borstat tänderna. Börjar bli dags att krypa ner och sova. Ska bara låta armbandet ladda klart.


I morgon kommer kollegan från systerfabriken och ska öva. Jag behöver boka tåget för min resa till Italien. Dubbelkolla ett par uppgifter och sedan göra en kund nöjd. Hinner jag checka av ytterligare en så gör jag ytterligare en kund nöjd. Sen borde jag fixa filen åt chefen så blir både han och huvudkontoret nöjda. Sen tänker jag gå hem! För då har jag troligen redan suttit över en bra stund igen. Kanske dags att släcka nu så jag orkar. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar